Salling Fondene støtter Maja Alms OL-drøm

Orienteringsløber og firedobbelt verdensmester Maja Alm modtager stor donation fra Salling Fondene, der gør det muligt at satse på drømmen om OL i Tokyo 2020.

Donation fra Salling Fondene er på 240.000 kroner og en unik mulighed for at realisere drømmen om at deltage ved OL for Danmark.

”Det har altid været en drøm for mig at komme til OL, og hvis jeg skal til OL, skal det være i atletik. Jeg er utrolig taknemmelig for donationen. Den giver mig det økonomiske fundament, der skal til, for at jeg kan at fokusere på både VM og OL i to forskellige idrætsgrene i de kommende to år. Jeg har brug for at sætte mig store og ambitiøse mål, og jeg glæder jeg mig helt vildt til at kæmpe for, at det skal lykkes,” siger Maja Alm.

Det er atletikdistancerne 5000 meter eller 3000 meter forhindringsløb, der er de umiddelbare muligheder for Maja Alm.