Heinz Ehlers bliver ny cheftræner

For første gang i mere end to årtier bliver landstræneren for det danske ishockeylandshold dansk. Det er tidligere topspiller Heinz Ehlers har skrevet under på en toårig kontrakt, og han afløser dermed Janne Karlsson som head coach i den danske boks.

Heinz Ehlers skal træne Danmark sideløbende med jobbet som cheftræner i den schweiziske National League A-klub, SCL Tigers. Hans assistent bliver en anden rød-hvid legende, Jens Nielsen, der sideløbende er assisterende træner i den svenske klub Leksand.
Til VM i Slovakiet suppleres op med svenske Rikard Franzén, der til daglig er assisterende træner for Heinz Ehlers hos SCL Tigers.
“Jeg går til jobbet som landstræner med glæde, stolthed – og ikke mindst stor ydmyghed. Men jeg ved også, at det bliver en stor udfordring allerede ved det kommende VM i Slovakiet. Jeg glæder mig til at komme i gang, og der er masser af arbejde at gøre allerede i den kommende tid, så vi kan få organisationen på plads”, siger Heinz Ehlers.