Ishockey VM 2018

Ny, men kneben, sejr til Rusland i Royal Arena

Rusland skal fortsat regnes blandt favoritterne til titlen ved VM-ishockey, der afvikles i Danmark i disse uger.

Lørdag aften blev det til sejr til russerne over Schweiz i Royal Arena. Det blev dog tæt mellem de to nationer, der spillede i en Royal Arena, der igen var fyldt helt ud. For anden gang lørdag var der mere end 12.000 tilskuere i den københavnske multiarena. Første gang var til middag, hvor Sverige knebent slog Slovakiet.

Første periode sluttede uden mål. I anden periode bragte russerne på 3-1 efter blandt andet en sen scoring. I tredje periode spillede schweizerne tæt på russerne ved at vinde perioden 2-1. I de sidste minutter var Schweiz ovenikøbet tæt på udligning.

Sverige fører gruppe A med 14 point, russerne har 13 point, tjekkerne og schweizerne hver 9 point, mens Slovakiet har 8 point.

I Herning slog Finland lidt overraskende Canada 5-1. Her fører USA foran Finland, Danmark og Canada.