DM-ugen skruer op for publikumsoplevelsen

Publikum og Aalborgs borgere kan se frem til en ny stor åbningsceremoni, koncerter, et ’kom-og-prøv-område’ og et nyt stort samlingssted, når DM-ugen vender retur den 21.-25. juni. Alt sammen side om side med flere end 200 danske mesterskaber.

DM-ugen er et dansk mini-OL, som skydes i gang den 21. juni med en ny stor åbningsceremoni, som blandt andet vil blive brugt til at hylde de mange frivillige, der er fundamentet i dansk foreningsliv. Derudover vil DM-ugens besøgende som noget nyt få mulighed for at prøve kræfter med en lang række sportsgrene. Det sker i et særligt aktivitetsområde ved havnefronten. De store udvidelser muliggøres med et nyt partnerskab mellem Spar Nord, Spar Nord Fonden og DIF.

DM-ugen kom fantastisk fra start i 2022, men et nystartet event, der skal bide sig kærligt fast i hele Danmark, har konstant brug for at udvikle sig. Derfor er der også brug for forstærkning.

”Vi er utrolig glade for, at vi med det nye partnerskab, kan realisere nogle af de mange ambitioner og drømme, som vi har på DM-ugens vegne. Med Spar Nord og Spar Nord Fonden med på holdet kan vi sammen bygge videre på sidste års store succes. DM-ugen skal i sin natur kåre og hylde det bedste fra dansk eliteidræt, men DM-ugen er også fascination, nysgerrighed, foreningsliv, frivillige kræfter og masser af gang i den for publikum og byens borgere. Det glæder os, at vi nu kan skrue op for den del, så vi for alvor kan byde alle velkommen til en kæmpe sportsfest igen til sommer,” fortæller Hans Natorp, der er formand i DIF.

DM-ugen kan ikke kun opleves i Aalborg, men også ses på DR, der er mediepartner på eventet.