Schweizisk OL-guld i Styrtløb

Natten til mandag europæisk tid blev der afviklet Styrtløb ved vinter-OL i Beijing.

Hos herrerne sejrede schweiziske Beat Feuz, der netop har vundet styrtløb i Kitzbuehel. Franske Johan Clarey fik sølv, kun 0,10 sekunder dårligere over de to gennemløb. Clarey blev dermed den ældste OL-medaljevinder i de alpine discipliner nogensinde, der er 41 år og 29 dage gammel. Østrigske Matthias Mayer hentede bronzen. Bedste skandinavn blev norske Aleksander Aamodt Kilde som nr. fem.

Svenske Sara Hector vandt hos kvinderne i storslalom. 29-årige Hector var bedst efter første gennemløb, og forsvarede sin føring i anden gennemløb. Franske Federica Brignone opnåede sølvmedaljen, 28 hundredele af et sekund dårligere over de to gennemløb. Schweiziske Lara Gut-Behrami vandt bronze. Det blev til norsk femteplads ved Ragnhold Mowinckel.

Husk at købe dine sportsbøger i Sportsbog.dk.