MCH Arena opgraderes

Hjemmebane for FC Midtjylland, MCH Arena, skal gennemgå en større renovering.

I et tæt samarbejde mellem FC Midtjylland, Herning Kommune og Messecenter Herning er den største renovering af MCH Arena siden opførslen i 2004 igangsat. Et tocifret millionbeløb sikrer, at faciliteterne lever op til internationale standarder.

“Faciliteterne skal op på et internationalt niveau. Vi kan ikke blive ved med at få dispensationer fra UEFA, når vi spiller europæiske kampe, og så vil vi jo gerne sørge for, at vores fans har de bedste betingelser for en god oplevelse, når det igen er muligt,” fortæller Preben Rokkjær, som er Support- og Marketingdirektør i FC Midtjylland.

Renoveringen rummer alt lige fra sikkerhed på ståtribunerne, miljøvenlig belysning, flere og bedre handicap- og pressepladser, nye udskiftningsbænke, flere sikkerhedskameraer, nyt Wi-Fi, forbedret højttalersystem og meget andet.