Fremad Amager har ansat ny sportschef

48-årige Jakob ”Gaxe” Gregersen er ansat som ny sportschef i 1. divisionsklubben Fremad Amager.

”Det her er en af de største prioriteringer, jeg har haft i forhold til klubbens sammensætning af medarbejdere. Det er væsentligt at have en mand på sådan en post, og det er rigtig vigtigt for os at hive en mand ind med erfaring fra dansk divisionsfodbold. Med ansættelsen af Gaxe i organisationen får vi udfyldt en position, som har været tiltrængt i forhold til at tage næste skridt. Hans baggrund og profil passer perfekt ind i vores arbejdsmiljø, og vi glæder os over at kunne byde Gaxe velkommen,” udtaler klubbens direktær Allan Ravn.

Den 48-årige nyansatte Sportschef ser frem til at komme ind i maskinrummet i en fodboldklub igen: ”Dialogen omkring et samarbejde har kørt i en periode med både Allan og ejerne. Samtalerne har udviklet sig positivt, og jeg trives i et rigtig godt fodboldmiljø, som det Fremad Amager kan tilbyde. Jeg glæder mig til at komme helt ind i maskinrummet igen,” siger Gaxe.

Gaxe har senest været medkommentator hos Viasat, og har dækket en hel del 1. divisionskampe i det seneste halvandet år. Inden rollen som kommentator, var Gaxe også placeret på tribunen i rollen som direktør i Næstved Boldklub med et stort sportsligt fokus.

Han har nu byttet Sjælland ud med Amager, og er i dag blevet præsenteret for staben og spillerne.”Amager er et spændende sted at komme. Jeg har været her som modstander, og kærligheden har været til at føle. Der er en fed stemning i Sundby, og det glæder jeg mig til at være en del af. Der er allerede taget mange skridt i den rigtige retning, og jeg glæder mig til at tage arbejdshandskerne på,” slutter Gaxe.