NordicBet LigaenTopnyheder

Sejr til tophold i 1. division

18-årige Tobias Bech scorede de to mål da topholdet i 1. division, Viborg, fredag besejrede Hobro 2-1 på hjemmebane i Domkirkebyen. Bech var ellers startet kampen på bænken, men kom ind og scorede til 1-0 med 20 minutter af kampen igen. Efter en pause i kampen grunden en skade hos den ene linjedommer udlignede Mads Hvilsom for gæsterne. Men Tobias Bech afgjorde det for topholdet i overtiden.

Viborg fører rækken suverænt med 30 point. Silkeborg er nr. to med 24 point, mens FC Fredericia fredag slog Kolding 2-1 på udebane, og er nr. tre med 23 point. De øvrige klubber i top-seks, der gør videre til slutspillet er Esbjerg, Fremad Amager og FC Helsingør.

Silkeborg og FC Helsingør mødes lørdag, hvor der der også er bundopgør med Hvidovre og Vendsyssel FF.