Fremad Amager henter landsholdsspiller

NordicBetliga klubben Fremad Amager har skrevet kontrakt med den 19-årige centerforsvar Mario Mladenovski, som kommer fra nordmakedonske mesterhold, Vardar.

Mladenovski har allerede fået debut på det nordmakedonske landshold.

“Jeg har store drømme og for at opnå de mål, skal der arbejdes stenhårdt. Jeg er ikke kun kommet her for at få en sjov oplevelse. Fremad Amager har valgt at satse på mig, og det skal jeg tilbagebetale hver eneste dag på træningsbanen. Kampene taler for sig selv. Der skal fight og intensitet på banen, og det vil jeg vise. Jeg kan godt lide måden, der bliver spillet på i klubben. Det taktiske koncept passer til mig. Der er mange hurtige pasninger og meget bevægelse. Jeg kan bidrage med rigtig meget fight og godt duel spil. Jeg hader at tabe. Det er lige meget om det er en duel til træning eller i kamp. Ligaen virker meget fysisk præget, og det kommer til at passe fint til mig. Jeg glæder mig til mine første minutter i trøjen,” siger Mario Mladenovski i forbindelse med skiftet.