Supertalent debuterer i Lombardiet Rundt

Det belgiske supertalent Remco Evenepoel fra Deceuninck – Quick-Step skal den 15. august debuterer i cykelmonumentet Lombardiet Rundt.

“Det er et smukt og prestigefyldt løb. Vi stiller stærkt op, og det bliver hårdt. Hvis jeg skal sammenligne det med et løb jeg har kørt må det være Clasica San Sebastian, men jeg forventer at det blive endnu hårdere. Vejret et vigtigt parameter i år med temperaturer, der let kan blive 30 graders varme. Det skræmmer mig ikke, jeg tror på jeg kan klare varmen, men kombinationen med høje temperaturer, væsketab, tekniske nedkørsler og en krævende rute gør det til et hårdt løb. Det er jo et monument”, udtaler Evenepoel, der sidste år vandt netop Clasica San Sebastian.

Årets Lombardiet Rundt giver udgave nr. 114. Første udgave blev kørt i 1905.

20-årige Remco Evenepoel kører i 2020 sit andet år på WorldTour’en. Han har også Giro d’Italia som et stort mål i denne sæson.