CyklingTopnyheder

Dansk cykelløb fastholdes til november

Verdens ældste cykelklub, DBC (Dansk Bicycle Club) fastholder at anden udgave af klubbens 3-dagesløb, skal afvikles den 12. til 14. november i Ballerup Super Arena.

Det har været småt med cykelløb i 2020, men nu går det mod bedre tider. Dette glæder også for banesporten. Den 29. oktober afholder DBCs åbningsstævne i Ballerup Super Arena, og klubbens 3-dagesløb er nu også på plads. “Vores stævne i februar var en stor succes, og vi fik masser af ros fra alle steder, så vi fastholder konceptet, og kører igen den 12. til 14. november”, forklarer DBC-formand Bjarne Kratholm, men understreger også, at klubben følger udviklingen i corona-situationen i Europa nøje, og naturligvis vil følge alle anvisninger fra myndighederne. “Vi er klar over at 2020 er et vanskeligt år for mange, men vi håber alligevel at sponsorer og tilskuere vil bakke op”, lyder det fra formanden, der understreger, at der allerede er åbnet for billetsalget. Prisen er kr. 150,- per dag for en free seating billet.

Placering i november er nøje udvalgt for at passe ind i den internationale cykelunions (UCI) banekalender. VM skal i fremtiden køres i oktober, og i efteråret køres også en række 6-dagesløb. UCI indfører også en ny World League, der skal afvikles fra november til februar.

Der skal ved 3-dagesløbet køres for herre- og dame elite, et børne- og et talentløb. DBC arbejder for at lave aftaler med en række danske og udenlandske profiler om deltagelse i løbet.

Læs mere om billetsalget på https://www.dbc3dages.dk/billetsalg/ og generelt om eventet på https://www.dbc3dages.dk/