Vejle udbyggede føringen i NordicBet ligaen

I weekenden blev der, efter en sommerpause, igen taget hul på sæsonen i Danmarks næstbedste fodboldliga, NordicBet ligaen. Foråret fik en god start for Vejle Boldklub, der med en 1-0 sejr hjemme over HB Køge udbyggede deres føring. Yiber Ramadani scorede kampens afgørende mål Nr. to i ligaen, Fredericia tabte nemlig hele 4-2 i Sundby Idrætspark til Fremad Amager, der er på ligaens sjetteplads. Hjemmeholdet i Sundby førte ovenikøbet 4-0 inden gæsterne reducerede to gange.

Viborg FF er på ligaens tredjeplads, men måtte i weekenden blot nøjes med 1-1 hjemme mod bundholdet Hvidovre. Også Kolding, der er på fjerdepladsen, spillede 1-1 hjemme mod et bundhold, nemlig Næstved. Vendsyssel besejrede det absolutte bundhold FC Roskilde 2-0, mens Nykøbing FC slog Skive 4-2.