Amager-dreng forlænger kontrakt med Fremad Amager

NordicBet-ligaklubben Fremad Amager har forlænget kontrakten med 20-årige Lukas Engel frem til og med 2022.

Engel kommer oprindeligt fra Kastrup Boldklub, men skiftede i 2017 til Fremad Amager. “Jeg er Ama’rdreng, og jeg trækker trøjen over hovedet med stolthed hver gang. Følelsen er usammenlignelig, og derfor var det også nemt for mig at forlænge kontrakten,” siger Lukas Engel, der scorede i lørdagens sæsonpremiere mod Vejle, der endte 2-2.

”Projektet er endnu mere tiltalende, for hver dag der går. I sidste sæson beviste vi, at vi kan være med, hvor det er sjovt. Vi var vanvittig tæt på at få to play-off kampe. Vores setup har taget et ekstra skridt opad her i sommerpausen og et skridt tættere på mit personlige mål; Fuldtidsprofessionel fodboldspiller”, forklarer Engel videre.