UEFAs præsident hylder Victor Fischer

Præsidenten for det europæiske fodbold (UEFA), Aleksander Ceferin roser overfor TV3 Sport FC Københavns Victor Fischers kritik af de homofobiske sange ved Superligakampe.

“Jeg applauderer ethvert forsøg på at skabe større lighed og retfærdighed og ser fodbolden som en magtfuld katalysator, der fjerner alle forskelle, sociale og religiøse såvel som race- og kønsdiskriminerende. Den eneste acceptable forskel er farven på spilledragterne. Jeg skammer mig over, at vi i Europa hver eneste weekend oplever hånlige racistiske og homofobiske tilråb, uden at forstå den ødelæggende og nedbrydende effekt de har”, forklarer Aleksander Ceferin til TV3 Sport ifølge Jyllands Posten.

Fischer tog i sidste weekend afstand fra homofobiske tilråb fra OB-fans i forbindelse med kampen melemme FC København og OB i Odense.