Quick-Step Floors har slået rekord med sejr nr. 62

Da luxembourgske Bob Jungels onsdag vandt den 1.6 km lange prolog i Slovakiet Rundt var der tale om sejr nr. 62 til Quick-Step Floors teamet i denne sæson. Dermed har teamet, der ejes af Patrick Lefevre, slået den rekord de satte i 2014.

13 forskellige ryttere har vundet de 62 sejre i 17 forskellige nationer. Halvdelen af sejrene er i øvrigt hentet på WorldTour niveau. En enkelt sejr er hentet af danske Michael Mørkøv, der som bekendt blev dansk landevejsmester.

“At vinde 62 løb på en sæson og slå vores rekord er fantastisk. Et specielt og meget følelsesladet øjeblik. Tillykke til alle, ryttere, soigneurs, mekanikere, sponsorer og partner. Vi er en stor familie og hver enkelt har spillet en vigtig rolle for at opnå denne rekord. Det bedste er at sæsonen er langt fra over, og vi stadig har masser af muligheder for hente flere sejre”, udtaler Patrick Lefevre.