NordicBet Ligaen

Fremad Amager afviser kritik for racisme

NordicBet liga klubben Fremad Amager har ikke kunne påvise, at der har foregået racisme i Sundby Idrætspark i forbindelse med torsdagens pokalkamp mod FC Midtjylland

”Efter at have undersøgt sagen, kan vi ikke bekræfte at der har været racistiske tilråb under FC Midtjylland-kampen,” udtaler Fremad Amagers direktør, Michael Jahn.

”Vores sikkerhedschef har talt med fangrupperinger, tilskuere i det pågældende tilskuerafsnit, civilt politi, gadeplans-medarbejdere samt presse som var til stede på stadion, og ingen mener at have hørt racistiske tilråb,” uddyber Michael Jahn.

”Vi har en absolut nultolerance overfor racisme i Sundby Idrætspark, og vi har heller ikke en fankultur hvor den slags finder sted. Man kan selvfølgelig aldrig udelukke, at en enkelt person kan finde på at råbe noget racistisk, men vores undersøgelser kan altså ikke bekræfte, at det har fundet sted. Heldigvis,” siger Michael Jahn, som tror at der kan være tale om en misforståelse:

”Vores fans håner jo, som alle andre klubbers fans, udeholdet. Og giver ”gode råd” til dommeren. Så jeg tror, at det er råb som ”Ud, ud, ud” eller ”Ha, ha, ha” der er blevet misforstået,” siger han.