NordicBet LigaenTopnyheder

Nordicbet liga-topholdet tabte på hjemmebane

Fremad Amager slog søndag overraskende NordicBet liga førerholdet FC Fredericia på dennes hjemmebane. Dette i tiende spillerunde i ligaen. Amager-holdet vandt 2-1 efter to mål i de sidste minutter af første halvleg fra henholdsvis Sven Blummel og Samson Lyede. Fremad Amager forsvarede deres føring i anden halvleg på trods af en udvisning af Reda Rabei. Nikolaj Kirk reducerede dog i sidste minut.

Også i Nykøbing blev det til udebanesejr, da Vendsyssel vandt hele 3-0 via to mål af Wessam Abou Ali og et enkelt af Lasse Steffensen.

I Næstved spillede hjemmeholdet og Viborg 2-2. Kolding slog Skive 4-2.

Viborg har overtaget føringen i ligaen med 19 point. Fredericia har 18 point og Vejle, med en kamp mindre, og Kolding har 17 point. FC Roskilde er isoleret i bunden med blot 7 point.